About hotel turist predeal

oferte revelion 2024 munte cu masa festivaRestaurantul proprietatii serveste preparate internationale, iar barul din hol ofera o gama larga de bauturi. Pentru evenimente non-public, aceasta proprietate are o sala de banchet cu 250 de locuri.

Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.

The menu attributes many different Greek salads and appetizers expertly crafted to get a mouth watering dining encounter. We invite you to try our signature dishes including the “Kataif Evanthia” as well as the “Kefalotiri Saganaki” built with the best cheese and honey.

utsakia”. The Greek cuisine has a protracted custom so no matter what your preferences are, we're guaranteed you’ll locate a little something you’ll really like in this article (Vegetarian choices readily available).

Everyone knows that on earth of culinary artwork the looks of food is one of A very powerful factors so appear and see our stunning hunting “Papo

20035394 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

You may e mail the location proprietor to let them know you were blocked. Be sure to involve Anything you ended up undertaking when this webpage came up along with the Cloudflare Ray ID identified at the bottom of the website page.

Vă puteţi bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un Expense suplimentar. Dacă doriţi să petreceţi câteva ore de divertisment, hotelul Carmen involve un centru de bowling cu 6 piste.

Aveți liber în această perioadă? Dacă da, atunci care ar fi costul overall? Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul deviceății de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de electronic mail și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări.

Hotelul CARMEN este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.

micul dejun este variat i bogat, personalul este amabil, piscina este generoasa, cofetarie busteni condiiile de cazare sunt bune

Promitem ca va fi o seara minunata cu multe bunatati si bauturi grecesti, cu muzica greceasca si internationala, cu dessert bar si multe alte surprize!

Puteţi găsi mai multe restaurante şi magazine la câţiva paşi. Pârtiile de schi Clăbucet şi Poliştoaca sunt la 1 km de acest hotel. Castelul Peleş este la twenty km de hotelul Carmen, iar Castelul Bran se află la 33 km. Aeroportul Internaţional Henri Coandă este la 129 km de proprietate.

Este clasat drept un hotel de pizza predeal 4 stele dar nu este nici pe departe asa. am ocupat pentru three nopti o camera dubla de 4* cu balcon: - stau prost la capitolul curatenie in camere ( mocheta cazare paste predeal murdara, baia murdara, toaleta nu arata spalata deloc, gresia din hotel carmen predeal contact zona de dus cu rosturi foarte murdare, baia cu un miros predeal webcam foarte urat. Lenjeria de pat probabil ca nu a fost cu adevarat schimbata intrucat atunci cand am asezat cearsaful pe pat imediat sub saltea am gasit o mica clama de par a unui copil, probabil de la fostii turisti- greu de crezut ca a ramas acolo dupa schimbarea lenjeriei) - zgomotul groaznic, toata noaptea. Se aude in camera absolut fiecare masina care trece pe DN prin fata hotelului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *